Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Xαρακιά 3: Τα σχόλιά σας, Χαλκίδης-Τσαβδαρίδης

  • Ευχαριστώ για τα σχόλια. Όποιος/α θέλει να σχολιάζει ή ότι άλλο για τον χάρακα, τα σχόλιά του παρακαλώ να τ΄ αφήνει στην ανάρτηση των ΧΡΟΝΙΚΩΝ που θα σας πληροφορούν για τις νέες χαρακιές. Διότι ο χώρος για τα σχόλια στον Χάρακα μπήκαν κατά λάθος αρχικά. Παρόλ αυτά, όταν με το καλό καταφέρω να δω πως λειτουργεί αυτό το forum που πρόσθεσα στο blog τότε θα ζωντανέψει η συζήτηση μεταξύ μας.
    Όσοι θέλετε να δημοσιευτούν τα σχόλια που ήδη στείλατε στο moxlasx@freemail.gr κάντε παρακαλώ έναν κόπο και ξαναστείλτε τα στα ΧΡΟΝΙΚΑ, στην ανάρτηση για το Χάρακα.
    Όσοι πάλι θέλετε να στείλετε σχόλιο αλλά χωρίς να δημοσιευτεί τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παραπάνω e-mail. Συγνώμη γαι το μπέρδεμα αλλά σίγουρα δεν είναι το forte μου τα ηλεκτρονικα -διαδικτυακά. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλώ να υπογράφετε όπως θέλετε οτιδήποτε στέλνετε. Κι αυτό γιατί δεν θα ξέρουμε ποιος μιλάει σε ποιον, πότε, από ποιον περιμένει απάντηση κ.λ.π. Οπότε, για να αποφύγουμε την Βαβέλ, υπογράφουμε.

  • Χαλκίδης- Τσαβδαρίδης: πολλά (γκολ)- 0
    Το πόσο μ΄ αρέσουν αυτές οι απειλές που δεν πραγματοποιούνται ποτέ, του τύπου “θα σε μηνύσω για συκοφαντία”, δεν λέγεται. Όσο πιο βαρύγδουπες είναι οι απειλές τόσο πιο τρομοκρατημένος και ένοχος ο απειλών. Τώρα θυμήθηκες Λάζαρε να τον πας στα δικαστήρια; Είχα την εντύπωση ότι ήξερες τις “συκοφαντίες” του. Μεταξύ μας, ο μόνος τρόπος να καλοπιάσεις τον Χάρακα για να μην σου τις βρέχει είναι ένα 5νθημερο rock-party festival με big stars κι οχι Κοκκίνου κι αηδίες μπουζουκτζιδηκες.
    Ο Χαλκίδης φαίνεται μέχρι τώρα ότι ο λόγος ύπαρξής του στην πολιτική δεν είναι για να τ΄ αρπάξει (χωρίς να παίρνω κι όρκο). Εύλογα αναρωτιόμαστε τώρα πια, πως βγαίνουν όλοι κάθε φορά, γιατί τόση πρεμούρα για να βγουν κι όταν βγουν τι κάνουν.
    Για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ (ψηλός, διατηρημένος, ωραίος, με μια σπαθάρα ζωσμένος για να παίρνει κεφάλια που τολμούν και σηκώνονται χωρίς την έγκρισή του) θα υποθέταμε ότι: βγαίνει διότι κρατάει και σπαθί. Θέλει να βγαίνει για τα επόμενα 20 έτη για τη δόξα και ίσως, επειδή είναι και νοικοκύρης, να τον διαδεχθούν τα τέκνα του στη Βουλή.
    Τώρα, για το τι έχει κάνει τόσα χρόνια στην πολιτική, που έπρηξε να το λέει και να το ξαναλέει, ε, ξέρει ο κόσμος, που λέει κι ο ίδιος. Α! Μιχαήλ, η κόρη σου τώρα είναι σε ηλικία να δουλέψει, πριν από χρόνια θα σε κατηγορούσαν για παιδική εκμετάλλευση εάν την έβαζες σε δουλειά. Απ΄ την άλλη, να θυμάσαι ότι η κόρη του Καίσαρα δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια πρέπει και να φαίνεται τίμια.
    Φαγώθηκες αμέτι μουχαμέτι να βάλεις δικό σου υποψήφιο δήμαρχο (να ένας τρόπος ανέξοδος να βγαίνεις συνέχεια βουλευτής). Τι να εννοούσε άραγε όταν έλεγε ότι αυτοί που θα προταθούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Λέτε να τους παίρνει έναν έναν τηλέφωνο και να προσπαθεί να τους πείσει; Πως να τους πείσει; Απειλώντας; Εκβιάζοντας; Παρακαλώντας; Χτυπώντας τους στο νεοδημοκρατικό φιλότιμο; Αποκαλώντας τους μοναδικούς, χαρισματικούς, κατάλληλους; Κοίτα Μιχαήλ μην από Αρχάγγελος γίνεις έκπτωτος άγγελος με τέτοια καραγκιοζιλίκια. Βέβαια, στη ΝΔ ο σεβασμός της ελεύθερης βούλησης δεν υπάρχει ούτε ως έκφραση. Θες δε θες θα γίνεις δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: